Tanja Noteborn

Owner Innergy, Innergy
M. Martine Smidt-Luijk

Frustratiecoach en trainer, Power2People

Meer dan 10 jaar heb ik ervaring opgedaan als onderwijskundige en coach binnen de bancaire sector met Young Professionals. In 2015 ben ik als zelfstandig coach en trainer begonnen om me specifiek te richten op de groep Millennials.

Millennials die vragen hebben op het gebied van frustratie, werkstress en loopbaan.

Ik help mensen meer inzicht te krijgen in zichzelf en hun potentieel optimaal te benutten. Zodat ze ondermeer veerkrachtiger worden.

Mijn energie haal ik uit mijn werk maar ook door sportief bezig te zijn en hierin uitdagende doelen te stellen. Van het lopen van marathons en halve marathons heb ik mezelf een nieuwe uitdaging opgelegd. Zo ga ik deze zomer voor het eerst een sprintthriatlon doen. Waarbij het aanleren van de borstcrawl, voor mij compleet nieuw, ook voor de nodige frustraties heeft gezorgd, maar ik gelukkig ook wist hoe hier mee om te gaan.

En ben ik niet aan het werk of sporten dan geniet ik van mijn gezin.

 

Pascal van den Boorn

Founder / Moderator, Generation Magnets

(team)performance --- leiderschap --- visie&strategie --- van start-up naar scale-up -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Neem gerust contact op als je denkt dat ik je ergens mee kan helpen. Ook plezierig als je wat komt brengen trouwens. Contact me via e-mail, WhatsApp of bel me ouderwets. Leuk! --- pascal@generationmagnets.com --- 06-51333319

Dirk Van Uffelen

Organisational Psychologist, LeaderFit

I've studied Organisational Psychology & Sports Psychology and focused the last 20+ years on the assessment, development and guidance of Corporate Management Trainees and Young Professionals. I am passionate about traveling, learning languages, martial arts, CrossFit and spending time with my family.