Maakt Generatie Z het (te) bont op de werkvloer?

Volgens een artikel in de NY Times stelt Generatie Z wel erg veel eisen aan hun balans werk en privé Als we tenminste hun oudere managers mogen geloven.

Like Comment

Twintigers die zich verbazen over de werkgewoontes van hun oudere collega’s: het is van alle tijden. Maar generatie Z doet het wel met heel veel overtuiging, stellen enkele Amerikaanse dertigers die hen managen in de The New York Times.

Generatie Z wil op afstand werken, op tijd bij de yoga zijn en vrij nemen als ze een dag wat minder lekker in hun vel zitten. De huidige generatie managers kijkt er soms met verbazing naar.

Ook verlangt generatie Z steeds vaker dat bedrijven een standpunt innemen over sociale kwesties en actualiteiten. Daarnaast zijn ze meer open over hun emoties, wat kan leiden tot meer openheid en ontspanning op de werkvloer. En uiteindelijk wordt dat het nieuwe normaal, zeggen betrokkenen.

👉 Wat is jouw ervaring met generatie Z op de werkvloer? Wat leer je wel/niet van hen?

Bron: LinkedIn news

Pascal van den Boorn

Founder / Moderator, Generation Magnets

(team)performance --- leiderschap --- visie&strategie --- van start-up naar scale-up -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Neem gerust contact op als je denkt dat ik je ergens mee kan helpen. Ook plezierig als je wat komt brengen trouwens. Contact me via e-mail, WhatsApp of bel me ouderwets. Leuk! --- pascal@generationmagnets.com --- 06-51333319

9 Contributions
8 Followers
2 Following